Over Li Bein

Mijn naam is Kitty van de Berg. Na mijn studie Maatschappelijk werk was ik jarenlang werkzaam in welzijnswerk, gezondheidszorg en sport. Vanuit de sport kwam ik in aanraking met sportmassage en van daaruit heb ik me steeds verder ontwikkeld op dit gebied en ben ik een eigen massagepraktijk gestart. Vanaf 1 november 2011 ben ik  een praktijk voor natuurgeneeskunde gestart in Driebergen. Naast mijn praktijk geef ik workshops en werk ik als oproepkracht in de zorg voor verstandelijk gehandicapten.

Ervaring en opleiding

Naast de diverse massageopleidingen heb ik in 2005 de HBO-opleiding Medische Basiskennis voltooid en in 2016 de HBO opleiding Medische Basiskennis volgens de normen van Plato. In 2011 heb ik de opleiding voor westerse en Chinese voetreflexologie bij Total Health afgerond.
Ik ben tevens opgeleid bij de Bond van Europese reflexologen en bij De Woude, volgens de Dwight C. Beyers methode.
Opleiding stoelmassage: Touch Pro Europe / on-site massage Nederland.

Ik ben aangesloten bij de FAGT (Federatie voor Additatief Geneeskundig Therapeuten), RBCZ (HBO-Register van Beroepsoefenaren Complementaire Zorg). 

Dat ik een bijdrage mag leveren aan het gezond worden en blijven van mensen als natuurgeneeskundig therapeut, vind ik erg fijn en boeiend. Ik blijf me hierin scholen en verder ontwikkelen.

Uitgebreide informatie treft u aan op deze website. Tevens is informatie te verkrijgen via de algemene en de stoelmassagefolder van Libein.
Een impressie: algemene folder en stoelmassagefolder.